Tervetuloa Hultgårdin tilan kotisivuille! Täältä löydät laadukasta ja vähärasvaista luomulihaa maukkaiden liharuokien raaka-aineeksi niin arkiruokiin kuin juhlaillallisiin - kilpailukykyiseen hintaan! Myymme suoramyyntinä Hultgårdin tilalla tuotettua sonninlihaa (urosnauta) pääosin yksityisille kuluttajille ja erikoiskauppiaille. Tuotteet toimitetaan tuoreina asiakkaan haluamaan osoitteeseen vaikka kotiovelle asti. Tilaltamme Itä-Uudenmaan koillisosassa tarjoamme  lähiruokaa kolmen maakunnan alueella. Toimitusalueeseen voit tutustua tarkemmin klikkaamalla tästä.       

Luonnollisesti

Kohtuuhintaan

Lähituotettua

Tilalla kasvatus perustuu luonnonmukaiseen rehuun ja hyvinvointiin, ei tuotanto-määrän maksimointiin. Rehuna käytämme vain eri ruoho-lajikkeista koostuvaa luomu-rehua. Karjan hyvinvoinnin kannalta laiduntaminen ja luontainen ruokavalio on keskeinen seikka ja sen on todettu vaikuttavan positiivisesti myös lihan ravintoarvoihin, rasva-pitoisuuteen, rasvan omega 3 pitoisuuteen jne. Lisää täällä!
Suoramyynti ja sitä kautta tavanomaista pienempi välikäsien määrä tuottajan ja kuluttajan välissä mahdollistaa osaltaan myös kilpailukykyisen hinnoittelun. Samalla se auttaa meitä tuottajina luomalla edellytykset valita mahdollisimman luonnon-läheinen tuotantotapa.
Hintatietoihin sisältyvät alv ja kotiintoimitus toimitus-alueellamme.Hintatiedot löydät täältä!
Hultgårdilta tuotteet tulevat oikeasti lähelläsi sijaitsevalta tilalta, tuoreena  ilman ylimääräisiä välikäsiä, välivarastointeja tai pitkiä kuljetusmatkoja. Jalostuksessa ja pakkaamisessa käytämme lähialueella sijaitsevien yhteistyökumppaneiden asiantuntevaa palvelua. Näin tuotteet ovat toimitettaessa taatusti tuoreita. Myöskään ylimääräisille lisäaineille ei näin ole tarvetta Lue lisää täältä!

Tilaukset voit tehdä verkkokaupastamme johon pääset "Kauppaan"-linkistä,  tai myös joko e-postilla tai puhelimitse. "Yhteystiedot"-linkin avulla löyvien tietojen avulla voit myös pyytää lisätietoja tai antaa palautetta jota otamme mielellämme vastaan toimintamme kehittämiseksi.

Toimituksia on tällä hetkellä lähes viikottain. Tarkempaa tietoa seuraavista toimituksista  löydät "Uutiset"-otsikon alta ja kalenterista. Kylmäkuljetuksemme toimittaa tuotteet asiakkaalle aina tuoreina ja tyhjiöpakattuina.

Otamme yhteyttä muutama päivä ennen tuotteiden toimitusta jolloin sovitaan sinulle sopiva toimitusajankohta.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät kotiintoimituksen  oheisen kartan alueella. Muualle sopimuksen mukaan, toimitusmäärästä ja matkasta riippuen.

Maukkaan aterian raaka-aineet helposti ja läheltä!

Yhteystiedot: Pieter 040-5256356 Natalia 040-5251053 Sähköposti: lihatilaus@hultgard.fi i