Lähituotantoa valvotusti laadun ehdoilla

Koska toimitusketjussamme ei ole ylimääräisiä välikäsiä tai välivarastointeja ja siirtomatkat lyhyitä, voimme tarjota tuoreinta mahdollista lopputuotetta kilpailukykyiseen hintaan. Lyhyt matka tuottajalta loppuasiakkaalle niin ajallisesti kuin kilometreissä mitattuna, on elintarviketurvallisuuden kannalta myönteinen asia joka myös vähentää tehokkaasti erilaisten lisäaineiden tarvetta. Hultgårdin jalostamattomat kokolihatuotteet ja jauheliha ovat aina täysin lisäaineettomia ja savupaistissakin ainoa lisäaine on 1,7% prosenttia suolaa.

Tuotanto- ja toimitusketjumme noudattaa Elintarviketurvallisuusviraston (EVIRA) ohjeita ja  täyttää elintarvikkeisiin kohdistuvat, perustellusti korkeat,  turvallisuusvaatimukset. Liha on tarkastettu ja toimitetaan aina tuoreena ja tyhjiöpakattuna.

Hultgårdilla eläimet ruokitaan vain luonnonmukaisesti, paikallisesti tuotetulla luomurehulla, lähes yksinomaan eri ruoholajikkeilla. Mielestämme juuri oikea ravinto sekä muut eläinten hyvinvointia edistävät toimet kuten laiduntaminen ovat laadukkaan lihan tuottamisen perusedellytyksiä.

Lihatuotteiden luomusertifikaatti

Hultgårdin liha on  saanut luomusertifikaatin keväällä 2013. Rehutuotannon ja muun viljelyn osalta virallinen luomuksi siirtyminen tapahtui vuonna 2009.

Yhteystiedot: Pieter 040-5256356 Natalia 040-5251053 Sähköposti: lihatilaus@hultgard.fi