Hultgårdin luomukana saatavilla rajoitetusti

06.06.2017

UUSI ERÄ SAAPUU HELMIKUUSSA 2017!

Tästä pääsee tutustumaan http://www.hultgard.fi/tuotteet.html?id=20/79 

LUOMUKANAN KYPSENNYSOHJE (www.pajuniemi.fi)

Keitä luomukana suolavedessä noin 2,0-2,5 tuntia kunnes liha irtoaa luista. Tämä jälkeen luomukana on valmis käytettäväksi erilaisissa ruoissa esimerkiksi keitoissa, kiusauksissa, salaateissa, pastoissa, piirakoissa ja wokeissa.

Lisää keitinveteen suolan lisäksi:

- sitruunaa

- muutama laakerinlehti

- persiljan oksia

- muutama kokonainen valkopippuri



06.06.2017Hultgårdin luomukana saatavilla rajoitetusti
06.06.2017Toimituspäivämäärät 2017
06.06.2017Ostokset verkkokaupasta